reacties van ouders tijdens het adviesgesprek:

"Alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar"

"Ik snap nu waarom hij zich gedraagt zoals hij zich gedraagt"

"Had ik dit maar veel eerder geweten"

 


Voorstellen

Mijn naam is Charlotte Verbeek en ik ben moeder van een zoon en een dochter. Al heel vroeg was ik geïnteresseerd in psychologie en wist ik dat ik psychologie wilde gaan studeren. In Utrecht heb ik vervolgens ontwikkelingspsychologie gestudeerd. In 2000 heb ik deze studie met specialisatie 'problematische ontwikkeling' succesvol afgerond.
Naast mijn werk in de praktijk voor intelligentieonderzoek, werk ik in de regio Den Haag al geruime tijd als psycholoog binnen de jeugdzorg. Hierdoor heb ik ervaring met een breed scala aan problemen waar kinderen, ouders en scholen tegenaan kunnen lopen. Mijn praktijk voor intelligentieonderzoek is in Den Haag gevestigd. In samenspraak kan het intelligentieonderzoek echter in een groot deel van Nederland worden afgenomen.

Ik ben psycholoog NIP. Dat betekent dat ik een academisch geschoolde psycholoog ben die is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen. In mijn werkwijze staat het kind centraal. Daarbij wordt de wisselwerking tussen kind en omgeving (ouders, school etc.) echter niet over het hoofd gezien.

Heeft u nog vragen? U kunt mij bellen of stuur een mailtje naar Verbeek praktijk voor intelligentieonderzoek.
 
Verbeek Psycholoog - tel: 06 25292500 - mail: info@intelligentie-onderzoek.nl

Zwolle Verbeek NIP Kind Utrecht Hoogbegaafd Test Den Haag Onderzoek Apeldoorn Zuid Holland Intelligentie IQ Leerachterstand Leiden Intelligentietest Charlotte Verbeek Noord Holland Cito Amsterdam Psycholoog Overijssel Advies School Nederland IQ RotterdamTest Arnhem Problemen Kinderen Testen IQ-test WISC-III nl Den Bosch Haarlem Velp intelligentieniveau Deventer begeleiding Dordrecht Psychologen Breda iq Eindhoven